Μεταφορές σε όλη την κρήτη

ταξιδέψτε μαζί μας

Pissadakis Travel
+ -
+ -
+ -
+ -
+ -
+ -

Εκδρομές
με άνεση & ασφάλεια

Το ταξιδιωτικό γραφείο Pissadakis Travel είναι μία οικογενειακή επιχείρηση ενοικίασης πούλμαν, η έδρα της βρίσκεται στα Χανιά Κρήτης και ανήκει στους αδελφούς Γιώργο & Κώστα Πισσαδάκη από το 1983. Μετά από χρόνια εμπειρίας στο αντικείμενο του τουρισμού και ιδιαίτερα στην ενοικιάση πούλμαν, προσφέρουμε υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, ποιοτική εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικές τιμές.

Υποσχόμαστε ειδική μεταχείριση σε όλους τους πελάτες μας και την ικανοποίηση των αναγκών τους στον καθένα ξεχωριστά. Διαθέτουμε έναν σύγχρονο στόλο ο οποίος αποτελείται από τελευταίας γενιάς, πλήρως εξοπλισμένα και καλώς διατηρημένα λεωφορεία που εγγυούνται μια ασφαλή και άνετη μεταφορά στους επισκέπτες στο νησί της Κρήτης.

Pissadakis Travel

Δημοφιλείς Εκδρομές

Μεταφορές

Το Pissadakis travel παρέχει μεταφορές για κάθε περίσταση, όπως άφιξη, αναχώρηση, γάμο, δείπνο ή αγορές στα Χανιά – Ρέθυμνο – Ηράκλειο & Λασίθι για οποιονδήποτε αριθμό επισκεπτών. Διατίθενται ταξί, βαν, μίνι λεωφορείο και λεωφορείο.

Αεροδρόμιο Χανίων

Λιμάνι
Σούδας

Αεροδρόμιο Ηρακλείου

Οργανωμένες Εκδρομές 2021

Κλείστε την υπηρεσία mini bus και ανακαλύψτε τις πιο ενδιαφέρων τοποθεσίες στην Κρήτη με την οικογένεια σας ή με την εταιρία μας. Διπλοματούχοι ταξιδιώτικοι οδηγοί και επαγγελματίες οδηγοί θα σας προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες και ευχάριστο ταξίδι. Μπορείτε να νοικιάσετε mini bus μεταξύ 8 έως και 57 θέσεων και να οργανώσετε το ταξίδι σας.

    Μείνετε ενημερωμένοι για τις εκδρομές μας!